Opel Vivaro: onder de loep

Is jouw bedrijf op zoek naar een nieuwe bestelwagen? Kom dan gerust de Opel Vivaro eens bekijken. In deze blog nemen we het model helemaal onder de loep. Je komt hier onder andere meer te weten over het laadvermogen, verbruik, navigatiesysteem en design.

Groot laadvermogen


Het maakt niet uit welk karwei jouw werknemers voor ogen hebben: in de Opel Vivaro kan je haast alles kwijt. Zo heeft de bestelwagen een laadvermogen van 1,2 ton en een laadvolume tot 8,6 m³. De laadlengte ligt tussen 2,537 en 2,937 meter, de laadhoogte tussen 1,387 en 1,897. Met andere woorden: er is ruimte voor maar liefst drie europalletten, die je opzij en achteraan kan inladen.

Dankzij een flexibele doorlaadklep onder de passagierszetel kan je zelfs tot 4,15 meter lange ladingen vervoeren. De reksystemen, optionele legborden en –lades maken het je bovendien makkelijk om werkspullen op te bergen.Zuinig verbruik


Bij de Opel Vivaro heb je de keuze uit vijf geavanceerde Euro 6-motoren. Ze beschikken allemaal over een BlueInjection-systeem en gaan gepaard met een manuele 6-versnellingsbak. Ook kan je bij alle motoren optioneel een startstop-systeem nemen.

De motoren zorgen voor een lagere uitstoot, waardoor je minder spendeert aan brandstofkosten. Zo verbruiken de motoren gemiddeld 6 tot 6,9 liter brandstof per honderd kilometer. De CO2-uitstoot is ongeveer 155 – 178 g/km.

Intelligent navigatiesysteem

Is jouw bedrijf actief in een ruim werkgebied? In de Opel Vivaro zit een intelligent 3D-navigatiesysteem in vogelperspectief. Het omvat gratis de TomTom Live-diensten voor verkeersinformatie in realtime. Zo arriveren je werknemers nergens te laat.
Aantrekkelijk design


Het exterieur van de Vivaro bestaat uit een verchroomd radiatorrooster. Je kan kiezen uit 11 beschikbare basis- en metaalkleuren. Ook de koplampen hebben een eigen karakter en dagrijverlichting. Ze zijn zelfs verkrijgbaar met ledtechnologie.

Het velgtype van de wielen hangt af van de variant en het uitrustingsniveau. Zo zijn er 16” stalen velgen of 17” lichtmetalen velgen.

Het interieur is opgebouwd uit hoogwaardige materialen, die best tegen een stootje kunnen. Het geheel behoudt het evenwicht tussen comfort, bedieningsgemak en klasse. Alles wat je werknemers nodig hebben, bevindt zich binnen handbereik. Denk maar aan de navigatie, radio enzovoort.

Veiligheid


Je hebt met de Opel Vivaro een brede kijk en zichtbaarheid op de weg, dankzij een verhoogd cabineprofiel, een grote glasoppervlakte en een dodehoekspiegel. Verder heeft de bestelwagen onder meer de volgende veiligheidssystemen:

• Elektronisch stabiliteitsprogramma,

• Antiblokkeersysteem (ABS

• Elektronische remkrachtverdeling (EBD)

• Hill Start Assistent (HSA)

• Traction Control (TC)

• Trailer Stability Program (TSP) (optioneel)


Bestelwagens en periodiek onderhoud

Heb je interesse in de Opel Vivaro? Of wil je ook onze andere bestelwagens eens bekijken? Zij bieden voldoende ruimte voor het vervoer van alle mogelijke materialen. En je bedrijf komt professioneel voor de dag. 

Bovendien verzorgt Open Van Der Perre graag het periodiek onderhoud van al je bedrijfswagens. Neem hieronder vrijblijvend en gratis contact met ons op. Of kom gewoon eens langs ons filiaal.